WEDEROM GESLAAGD KUBB-TOERNOOI

Op 22 september jl. werd er in het kader van Burendag voor de 2e maal een KUBB toernooi georganiseerd door de wijkvereniging. Het weer was helaas een stuk minder dan verleden jaar, het aantal deelnemers gelukkig niet. Naast de teams met inwoners van Wijchen Noord was er zelfs een petanque team uit Apeldoorn aanwezig. Zo kon er een toernooi gehouden worden op 4 velden met  8 teams, verdeeld over 2 poules. Door loting werd bepaald in welke poule ieder team moest spelen en na het spelen van 3 wedstrijden door ieder team was er de spannende finale. De nummers 1 & 2 uit iedere poule moesten strijden om de 1e tot 3de plaats. Ondanks de steeds dikkere regendruppels hebben de teams tot de laatste KUBB gestreden om de diverse titels (en natuurlijk de eeuwige roem). Na afloop was er nog een gezamenlijke afsluiting met een drankje in het droge Noorderlicht en werden de prijzen bekend gemaakt.

De 3de prijs ging naar Maria & Corrie,

de 2de prijs werd gewonnen door petanqueteam de Zwijntjes

en de 1ste prijs was (wederom) voor Berry, Iris & Hans.

Zij ontvingen allemaal een pot met snoep (de ene wat groter dan de andere) en voor het team dat de hele reis vanaf Apeldoorn en verder naar Wijchen had gemaakt was er ook nog een mini KUBB spel.

Wij hopen dat alle teams (en een aantal nieuwe) volgend jaar weer aanwezig zullen zijn op 28 september 2019 voor de 3de editie!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑