SINT PANNEKOEK – VOOR DE 2E MAAL EEN GEWELDIG SUCCES!

Op donderdag 29 november was het weer Sint Pannekoek, een traditie in het leven geroepen door striptekenaar Jan Kruis en in de gemeente Wijchen door diverse wijkverenigingen uitgevoerd.

Tijdens Sint Pannekoek konden bezoekers, in ruil voor een houdbaar produkt voor de voedselbank, op maar liefst 8 deelnemende locaties een pannenkoek komen eten. Ook BSO de Eerste Stap, locatie Roerdompstraat, deed spontaan mee en bakte tijdens deze middag voor de BSO kinderen een pannenkoek. Opbrengst hiervan was een grote doos met boodschappen.

Na afloop van het bakken op de diverse locaties werden alle ingezamelde goederen naar Noorderlicht gebracht en het resultaat was weer overweldigend, maar liefst 40 kratten vol levensmiddelen en verzorgingsprodukten.

Alle pannenkoekenbakkers en bezoekers, ook namens de voedselbank, van harte bedankt en tot volgend jaar!!!

Ook werd er veel aandacht besteed door de pers! Hieronder kunt u de link aanklikken om naar andere nieuwsberichten over Sint Pannekoek te gaan.

Wijchens nieuws
http://www.wijchensnieuws.nl/fotos-sint-pannenkoek-in-wijkcentrum-wijchen-noord-goed/

Wijchen nieuws
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20181130/sint-pannekoek-wijchen-brengt-40-kratten-levensmiddelen-op-voedselbank/

Interviewster Linie Plukker en cameraman Geert van Swam kwamen namens de Wijchense omroep ook een interview houden en filmen tijdens het pannenkoeken eten. Ook zij sloten de middag af met een heerlijke pannenkoek. Beelden volgen nog!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑