Nieuwe Yoga groep

Maandag
19.30 – 20.30 uur Gentle Flow Yoga
20.45 – 21.45 uur Yin Yoga

Gentle Flow Yoga
Gentle Flow yoga is een actieve en licht dynamische vorm van yoga waarbij we yogahoudingen (asanas) op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. We nemen hierbij onze aandacht en ademhaling mee in de bewegingen. Het is dus een heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning. Het lichaam wordt hierdoor sterker, krachtiger en flexibeler en de geest wordt rustiger.

Gentle Flow yoga staat niet voor niets bekend als “meditatie in beweging”. Je wordt namelijk aangemoedigd om gedachten los te laten, je vrij te maken van afleiding en mentaal te focussen op de ervaring van het huidige moment.

Yin Yoga Yin yoga is een vorm van yoga waarbij je heel rustig in een houding komt zitten of liggen. Deze houding houdt je variërend drie tot tien minuten vast met behulp van ondersteunende materialen zoals een bolster, kussen, deken of blokken. Door je helemaal aan de houding over te geven en de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaat in je lichaam maar ook in je hoofd. Bij Yin yoga gaat het meer om ontspanning, overgave en loslaten.

Yin yoga is een fantastische vorm van yoga als tegenhanger van de drukte die we allemaal dagelijks ervaren.

Wil je graag meer weten over de yogavormen, wil je een gratis proefles meedoen of aanmelden, mail, Whatsapp of bel me gerust.

Contactgegevens:
Wendy Rutten wenrutten@gmail.com
06-53674533

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑