Bestuur – wie is wie

Berry Verhoeven – Goed overleg vind ik, als voorzitter van de wijkvereniging Wijchen Noord, heel belangrijk en zeker een must als je met heel veel instellingen in één gebouw wil samenwerken. De veelheid aan activiteiten, cursussen en ontmoetingen versterken de samenhorigheid in onze wijk. En voor jong en oud is er van alles te leren, te doen en te genieten bij ons. Samen met mijn medebestuursleden wissel ik ideeën uit, vergroot ik de bewonersbetrokkenheid en wil ik graag een aanspreekpunt zijn. Ik maak me sterk voor de hele wijk.

Hans Peeters – Onze Wijkvereniging financieel gezond houden vind ik, als penningmeester, heel belangrijk. Inkomsten en uitgaven volg ik kritisch. ik vind het belangrijk om ook een meerjarenbegroting en -planning te hebben. Het kan m.i. niet dat nieuwe ideeën en activiteiten niet opgestart kunnen worden, omdat er geen budget beschikbaar is. Ik sta voor een transparante verantwoording van subsidiegelden naar de lokale overheid en ben voor uitbreiding en versterking van activiteiten en ontmoetingen ook op zoek naar budget uit fondsen. Mijn wens is dat elk gezin uit Wijchen Noord lid wordt van de Wijkvereniging Wijchen Noord.

Henk van Haeften– Allerlei culturele en sportieve activiteiten en ontmoetingen in ons Wijkcentrum bevorderen d e betrokkenheid en het welzijn van de bewoners van de Wijk Noord. Ik maak dan ook graag, als secretaris, deel uit van een groep enthousiaste bestuursleden die met regelmaat bij elkaar komen om een en ander in goede banen te leiden, nieuwe ideeën te lanceren en verbindingen te leggen met andere organisaties in de wijk. Heel veel energie krijg ik als ik zie hoeveel mensen ons wijkcentrum bezoeken en daar wil dan graag voor werken.

Mireille Roelofs – Iets doen voor een ander, je inzetten voor je omgeving, dat heb ik “met de paplepel” meegekregen. In 2002 kwam ik in Noord wonen, in de jaren erna werden onze drie kinderen geboren. Zij deden met veel plezier mee met de buitenschoolse activiteiten van de Wijkvereniging. Ik wilde daar graag iets voor terugdoen en raakte in allerlei “rollen” steeds meer betrokken. Sinds enkele jaren ben ik algemeen bestuurslid. Het accent voor mij ligt op de activiteiten die we organiseren en uitvoeren. Ik onderhoud contacten met vrijwilligers en partners in Noorderlicht en heb altijd wel ideeën voor nog meer en andere workshops en evenementen. Behalve een bedenker ben ik een doener, je ziet me dan bijvoorbeeld ook achter de bar in de ontmoetingsruimte. Het enthousiasme van mijn drie collega-bestuursleden, onze (onmisbare!) vrijwilligers en de bezoekers die we ontvangen, dat is waarom het zo leuk is om me in te zetten voor Wijkvereniging Wijchen-Noord!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑