Bestuur – wie is wie

Berry Verhoeven – Goed overleg vind ik, als voorzitter van de Wijkvereniging Wijchen Noord, heel belangrijk en zeker een must als je met heel veel instellingen in één gebouw wil samenwerken. De veelheid aan activiteiten, cursussen en ontmoetingen versterken de samenhorigheid in onze wijk. En voor jong en oud is er van alles te leren, te doen en te genieten bij ons. Samen met mijn medebestuursleden wissel ik ideeën uit, vergroot ik de bewonersbetrokkenheid en wil ik graag een aanspreekpunt zijn. Ik maak me sterk voor de hele wijk.

Hans Peeters – Onze Wijkvereniging financieel gezond houden vind ik, als penningmeester, heel belangrijk. Inkomsten en uitgaven volg ik kritisch. ik vind het belangrijk om ook een meerjarenbegroting en -planning te hebben. Het kan m.i. niet dat nieuwe ideeën en activiteiten niet opgestart kunnen worden, omdat er geen budget beschikbaar is. Ik sta voor een transparante verantwoording van subsidiegelden naar de lokale overheid en ben voor uitbreiding en versterking van activiteiten en ontmoetingen ook op zoek naar budget uit fondsen. Mijn wens is dat elk gezin uit Wijchen Noord lid wordt van de Wijkvereniging Wijchen Noord.

Henk van Haeften– Allerlei culturele en sportieve activiteiten en ontmoetingen in de Wijkvereniging bevorderen de betrokkenheid en het welzijn van de bewoners van de Wijk Noord. Ik maak dan ook graag, als secretaris, deel uit van een groep enthousiaste bestuursleden die met regelmaat bij elkaar komen om een en ander in goede banen te leiden, nieuwe ideeën te lanceren en verbindingen te leggen met andere organisaties in de wijk. Heel veel energie krijg ik als ik zie hoeveel mensen onze Wijkvereniging bezoeken en daar wil dan graag voor werken.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑