Activiteiten Jeugd

ACTIVITEITEN JEUGD

Ieder voor- en najaar een zijn er een aantal naschoolse jeugdactiviteiten die door de activiteitencommissie van de wijkvereniging georganiseerd worden. Deze activiteiten kunnen eenmalig zijn of als korte cursus worden aangeboden. Denk hierbij aan knutselen, koken en bakken voor kinderen, workshops textiel, kerststukjes maken etc. Een korte beschrijving daarvan treft u hieronder aan. Voor deelname aan een activiteit zijn er een aantal afspraken
AFSPRAKEN DEELNAME JEUGDACTIVITEITEN WIJKVERENIGING

MEIDENAVOND 11+

maandag 18.30 -20.30 uur

Iedere 3e maandag van de maand wordt er voor meiden vanaf groep 8 tot 16 jaar een meidenavond georganiseerd waarbij er allerlei leuke activiteiten aan bod komen. Blijf dus niet op de bank hangen, maar kom naar Noorderlicht en beleef met je vriendinnen een leuke avond!


Info: Marieke Verhoeven
Tel: 024-6411432
@ mwverhoeven@hotmail.com

 

SPELAVOND

Maandag 20.00-23.59 uur

Elke 1e maandag van de maand is er een spelavond voor mensen van 11 tot 99 jaar die het leuk vinden om spellen(bord of kaart) te spelen bij elkaar. Elke keer is er een groot aanbod van verschillende bekende en onbekende spellen. Je kunt natuurlijk ook je eigen spellen meenemen. Loop gewoon eens binnen tijdens een spelavond en kijk of het ook iets voor jou is.

Kosten: de verbruikte consumpties
Info: Susan Föllings
Mail: activiteiten@wvwn.nl

CODERDOJO

zaterdag 13.00-16.00 uur

Een keer in de maand op de 2e zaterdagmiddag kunnen kinderen bij ons aan de slag met programmeren, computers, opdrachten, games maken (niet spelen!), websites bouwen etc. Iedere maand zorgt de leiding dat er aan iets nieuws gewerkt kan worden. Deze activiteit is bedoeld voor jongens en meiden van 8 tot en met 14. Zijn kinderen jonger dan 10 jaar, dan moet er een ouder/begeleider meekomen en er bij blijven.
Wil je nu alvast meer weten over de komende CoderDojo, kijk dan op eens op de speciale CoderDojo website.

Kosten: gratis, incl. siroop en iets lekkers
Info & aanmelden: www.coderdojowijchennoord.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑