Wijkvereniging Wijchen Noord

Wijkvereniging Wijchen-Noord is een actieve vereniging. De wijkvereniging beschikt over zo’n 40 vrijwilligers. Zij organiseren activiteiten voor jong en oud en zorgen ervoor dat er in een gezellige sfeer een kopje koffie gedronken kan worden.

Tevens dragen zij mede zorg voor het toezicht en beheer van de diverse ruimtes in Noorderlicht. Naast het organiseren van onze eigen activiteiten is de wijkvereniging ook betrokken bij de naschoolse programmering van Noorderlicht, en de gezamenlijke organisatie van bijvoorbeeld burendag en de jaarlijkse wijkmarkt. Wilt u als wijkbewoner meedoen aan een activiteit, een nieuwe activiteit starten of als vrijwilliger aan de slag bij de wijkvereniging, kom dan eens langs om naar de mogelijkheden te informeren. Graag tot ziens!

Wijkvereniging Wijchen-Noord is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste wijkbewoners. Het doel was én is nog steeds een plekje in de wijk te creëren waar je medewijkbewoners kunt ontmoeten om lekker bij te kletsen of een leuke activiteit kunt uitoefenen. Na onderkomens in de Meshallen, Elshof en de Fazant lijkt de wijkvereniging die plek nu in Noorderlicht definitief te hebben gevonden.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑