Vaste huurders en activiteiten Noorderlicht

In Noorderlicht heeft een aantal organisaties en verenigingen onderdak gevonden voor de uitvoering van diverse activiteiten.

Psycho Motorische Therapie (Bewegingszin)

maandag

Loopt uw kind vast op school, maar is het niet zo’n prater? Dan is PMT misschien wel een uitkomst! Bij PMT wordt er in beweging gewerkt aan problemen op sociaal- emotioneel gebied.Weerbaarder worden, leren omgaan met emoties, vaardiger worden in sociale situaties bij de PMT leert het kind door te ervaren. Oefenen met situaties en ervaren hoe je het anders kan doen. PMT is voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. PMT wordt gegeven in de gymzalen van het Noorderlicht. Bewegingszin werkt veel samen met Unik.

Meer informatie vind u  op de website. Bij vragen kunt u ook altijd even contact opnemen.

Contactpersoon: Mirte Backus
Tel: 06-57704253
Info:  http://www.pmt-bewegingszin.nl
Mail: info@pmt-bewegingszin.nl

 

SPORTIEF WANDELEN

maandag 19.00-20.00

Iedere maandagavond start een groep sportieve wandelaars vanaf Noorderlicht om een uurtje te lopen onder begeleiding van een vakbekwame sportdocent. Tijdens het sportief wandelen zijn er een warming up, rek en strek oefeningen en een cooling down.
De maandag avond groep is toegankelijk voor iedereen. Wilt u het een keer proberen, kom dan gezellig een keer mee wandelen.

Info: Kitty Koenders
Tel: 024-3736283

Vioollessen

maandag 14.00-21.00 uur
dinsdag 14.00-21.00 uur

Sinds 2014 geef ik elke maandag en dinsdag met veel plezier vioolles in de Bredeschool Noorderlicht. De lessen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen en voor alle niveaus. Regelmatig organiseer ik naast de vaak individuele lessen samenspeelcursussen en uitvoeringen, waarbij we gebruik mogen maken van de mooie zaal van de wijkvereniging Wijchen Noord. In de lessen probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij iedere leerling maar tegelijkertijd ook een goede basis en techniek voor het vioolspelen aan te leren.

Wil je een keer kennismaken met de viool dan ben je van harte welkom voor een proefles!

Contactpersoon: Anke Foede
Info: www.vioolles-ankefoede.nl

Karate

dinsdag 19.00-20.00 uur  alle leeftijden
woensdag 18.30-20.00 uur   Karate   5-12 jaar
donderdag 19.30-21.00 uur  Karate & Kobudo   v.a. 13 jaar

Leren vechten, zodat je niet hoeft te vechten. Dat is de essentie van Karate. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met een cursus zelfverdediging of een vechtsport. Of het nu is omdat je jezelf wil leren verdedigen tegen criminaliteit op straat, of je wil simpelweg sterker, gezonder, leniger of sneller worden. Tijdens de trainingen bij onze scholen ligt de nadruk op jou als individu. Wij helpen je bij het stellen én halen van je eigen korte en lange termijn doelstellingen.Tijdens de lessen zal je ervaren dat wij een modern assortiment verdedigingstechnieken en -tactieken combineren met de discipline en ethiek van de oude krijgskunsten. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Wil je meer leren over Karate of ben je benieuwd naar onze trainingsmethodes? kom gratis en vrijblijvend een keer meetrainen!

Contactpersoon: Otto Vroege
Tel: 0612151227
Mail: wijchen@samlung.nl
Info: www.samlung.nl

Bewegen op muziek RPV

donderdag 18.30-19.30 uur

Bewegen is van groot belang wanneer je reuma hebt. Bewegen leidt tot minder stijfheid in de gewrichten en houdt de spieren sterk en soepel. Onze vereniging biedt meerdere sportmogelijkheden op verschillende locaties in de regio. Deelname aan onze beweeg-activiteiten is mogelijk wanneer u lid bent van de vereniging en een reumatische aandoening heeft. Wij raden u aan vooraf contact op te nemen met uw arts om te kijken welke vorm van bewegen het beste bij u past.

Als u interesse heeft in één van onze beweegactiviteiten, dan kunt u contact opnemen met onze coördinator, die samen met u naar de mogelijkheden kijkt.

Contactpersoon: Ineke Huilmand
Telefoonnummer: 0623235178
Mail: bewegen@reumanijmegen.nl
Info: www.reumanijmegen.nl


Total body workout

donderdag 18.30-19.30 uur

Wil jij jou hele lichaam in 1 uur trainen? Tijdens onze Total Body Workout wordt in één uur tijd je complete lichaam getraind. Onze trainers passen de lessen ter plekke aan zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Dit zorgt ervoor dat zowel de beginner als een gevorderde continu worden uitgedaagd. We trainen met elkaar en met een flinke dosis plezier. De lessen vinden plaats in een sportzaal / gymzaal van tot nu toe 9 verschillende dorpen. Zie hier de lijst met dorpen en tijden.

Waar moet je aan denken bij Total body workout:

Sporten met een groep maar iedereen op zijn eigen niveau
Elke les vernieuwend
In 1 uur tijd wordt je hele lichaam aangepakt
Conditioneel, Spierversterkend, Blessure preventie en verschillende spelvormen
Geen saaie sportschool oefeningen
Trainen met elkaar en met plezier
Professionele begeleiding

Wil je graag een gratis proefles bijwonen? Neem dan gerust contact op.

Contactpersoon: Koen Reijers
Telefoonnummer: 0610665926
Mail: plezierinsport@gmail.com
Info: www.plezierinsport.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑