Vaste huurders en activiteiten Noorderlicht

In Noorderlicht heeft een aantal organisaties en verenigingen onderdak gevonden voor de uitvoering van diverse activiteiten.

Maandag:    Psycho Motorische therapie (Bewegingszin)  :  http://www.pmt- bewegingszin.nl

Loopt uw kind vast op school, maar is het niet zo’n prater? Dan is PMT misschien wel een uitkomst! Bij PMT wordt er in beweging gewerkt aan problemen op sociaal- emotioneel gebied.

Weerbaarder worden, leren omgaan met emoties, vaardiger worden in sociale situaties bij de PMT leert het kind door te ervaren. Oefenen met situaties en ervaren hoe je het anders kan doen.

PMT is voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. PMT wordt gegeven in de gymzalen van het Noorderlicht. Bewegingszin werkt veel samen met Unik.

Meer informatie vind u in de folder of op de website. Bij vragen kunt u ook altijd even contact opnemen.

Vioolles van 14.00-21.00 uur

 

Vioollessen in Wijchen Noord

Sinds 2014 geef ik elke maandag en dinsdag met veel plezier vioolles in de Bredeschool Noorderlicht. De lessen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen en voor alle niveaus. Regelmatig organiseer ik naast de vaak individuele lessen samenspeelcursussen en uitvoeringen, waarbij we gebruik mogen maken van de mooie zaal van de wijkvereniging Wijchen Noord. In de lessen probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij iedere leerling maar tegelijkertijd ook een goede basis en techniek voor het vioolspelen aan te leren.

Wil je een keer kennismaken met de viool dan ben je van harte welkom voor een proefles!

www.vioolles-ankefoede.nl

 

Leren vechten, zodat je niet hoeft te vechten

Dat is de essentie van Karate. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om te beginnen met een cursus zelfverdediging of een vechtsport. Of het nu is omdat je jezelf wil leren verdedigen tegen criminaliteit op straat, of je wil simpelweg sterker, gezonder, leniger of sneller worden. Tijdens de trainingen bij onze scholen ligt de nadruk op jou als individu. Wij helpen je bij het stellen én halen van je eigen korte en lange termijn doelstellingen.

Tijdens de lessen zal je ervaren dat wij een modern assortiment verdedigingstechnieken en -tactieken combineren met de discipline en ethiek van de oude krijgskunsten. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Wil je meer leren over Karate of ben je benieuwd naar onze trainingsmethodes? Bezoek dan www.samlung.nl of kom gratis en vrijblijvend een keer meetrainen! Natuurlijk zijn we ook te bereiken per e-mail: wijchen@samlung.nl of per telefoon: 06 12 15 12 27.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑